Cookies
Talkpixels maakt gebruik van cookies.
Partylove
Let's Talk pixels
Partylove
Partylove
Bekijk ons werk

Partylove is een online webshop gespecialiseerd in feestversiering. Of het nu gaat om verjaardagsversiering of leuke decoratie voor oud en nieuw, bij Partylove slaag je altijd. 

Sinds eind 2021 is Partylove klant van Talkpixels. Het lukte Partylove lange tijd niet om de Google Ads-campagnes rendabel te krijgen en schakelde daarom onze hulp in. Na een korte analyse van de huidige campagnes, zagen we al gelijk mooie kansen om het account weer rendabel te krijgen.

In november dat jaar zijn we dan ook gelijk gestart met het herstructureren van de campagnes en het slim inzetten van Google Shopping-campagnes. Hiermee lukte het ons om de campagnes direct winstgevend te maken en het conversiepercentage nam in de laatste twee maanden van het jaar met 82% toe ten opzichte van de twee voorgaande maanden. Daardoor nam de ROAS zelfs met 272% toe.

Toen 2022 aanbrak, bleek dat Partylove logischerwijs nog verder wilde groeien. En die nieuwe uitdaging wilden wij graag met hem aangaan. In dat jaar zijn we, naast Google Ads, ook gestart met het verbeteren van de organische posities van Partylove (SEO).

Zo zijn voor alle belangrijke productpagina’s de teksten herschreven en zijn we gestart met linkbuilding om de autoriteit van de website verder te verbeteren.

Behaalde resultaten 2022

1 januari 2022 - 30 september 2022 vs 1 januari 2021 - 30 september 2021

Door het uitvoeren van SEO in combinatie met het slim en efficiënt inzetten van Google Ads, wisten we de prestaties verder te verbeteren ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder. Zo steeg het aantal websitebezoekers met 60% en nam ook het conversiepercentage met 62% toe. Daardoor waren er maar liefst 161% meer conversies dan de voorgaande periode. Uiteindelijk is ook de ROAS met 38% gestegen.

“Zeer prettige samenwerking en snel resultaat, maar vooral voor de langdurige groei. SEO, SEA en linkbuilding. Afgelopen jaar in samenwerking met Talkpixels maar liefst 160% gegroeid”, aldus Florian Smeets, eigenaar van Partylove.

Volledige case

Let's talk pixels

Volledige
case

Let's talk pixels

Andere cases

Het is tijd voor impact

Laten we inzoomen op de gewenste situatie

Wij zijn je graag van dienst bij ons op kantoor in Opmeer. Laten we je project bespreken.