Over Talkpixels

Jouw partner in digitale groei en innovatie.

Wij combineren innovatie met resultaatgerichtheid om jouw online ambities waar te maken.

Max | Marketing Specialist
Niek | Full Stack Developer
Cas | Ads Specialist
Mike | Sales Manager
Bárbara | UI/UX Designer
Perry | UI/UX Designer
Sander | SEO Specialist
Vanessa | Visual Designer

Historie

Talkpixels is het resultaat van een vriendschap van meer dan 25 jaar tussen Cas en Perry. Deze twee vrienden, elk met hun eigen specialisme – Cas in online marketing en Perry in websites – delen een gezamenlijke passie voor de digitale wereld. Geïnspireerd door hun jarenlange vriendschap en hun complementaire vaardigheden, hebben ze in 2020 besloten hun expertises samen te brengen in Talkpixels.

Het unieke aan Talkpixels is hoe we de diepgaande kennis van online marketing met de technische expertise van webontwikkeling combineren. Deze synergie stelt ons in staat om onze klanten een volledig spectrum aan digitale oplossingen te bieden. Wat ons onderscheidt, is onze persoonlijke aanpak en de drive om altijd dat extra stapje te zetten voor onze klanten. We zien onszelf niet alleen als een bureau, maar als een partner in jouw digitale reis.

Bij Talkpixels werken we samen aan het succes van jouw merk, met dezelfde toewijding en zorg alsof het ons eigen is. Ons doel? Jouw digitale ambities waarmaken met een mix van creativiteit, strategie en innovatie. Ontdek hoe we met plezier en professionaliteit het verschil kunnen maken voor jouw online aanwezigheid.

Missie

Bij Talkpixels is het onze missie om bedrijven te transformeren door middel van doeltreffende digitale strategieën. We combineren creativiteit met technologie om merken te versterken, de online zichtbaarheid te vergroten en significante groei te stimuleren. Door nauw samen te werken met onze klanten, streven we ernaar om niet alleen aan hun verwachtingen te voldoen, maar deze te overtreffen. Onze aanpak is persoonlijk, onze oplossingen zijn op maat gemaakt, en ons doel is om elk project tot een succes te maken met meetbare resultaten.

Visie

Onze visie bij Talkpixels is om de voorkeurspartner te zijn voor bedrijven die streven naar excellentie in hun online aanwezigheid. We zien een toekomst waarin elke onderneming, groot of klein, de kracht van digitale marketing volledig benut om hun doelen te bereiken. Door voortdurend te innoveren en de grenzen van wat mogelijk is in digitale strategieën te verleggen, willen we de manier waarop bedrijven met hun doelgroep communiceren, transformeren. We zetten ons in om duurzame groei te creëren en een blijvende impact te hebben op de online wereld.

Unlimited

We streven naar een toekomst waarin eerlijkheid, toegankelijkheid en slimme strategieën de pijlers zijn van zakelijk succes. Ons doel is om een netwerk van partnerschappen op te bouwen, waarbij elke interactie gekenmerkt wordt door openheid en creatieve oplossingen. Wij geloven in het samen doorbreken van conventies, door innovatie en ethisch handelen, om zo duurzame groei en gedeeld succes te realiseren. Vanuit Alkmaar zetten wij ons in om deze visie werkelijkheid te maken, waarbij elk bedrijf, groot of klein, de kracht van transparantie en samenwerking kan ervaren.

Bekijk de tarieven

Werken bij Talkpixels?

Stuur een open sollicitatie

Momenteel zijn er geen open vacatures. Stuur ons gerust een open sollicitatie

Ontdek wat we samen kunnen bereiken. Laten we kennismaken!