Klaar voor de volgende stap?

Heb je vragen, wil je met ons samenwerken of andere creatieve ideeën? Of word jij simpelweg ons volgende succesverhaal? Neem dan contact met ons op. We zijn bereikbaar per telefoon of e-mail, maar vinden het uiteraard ook leuk als je bij ons op kantoor komt.

Contact Talkpixels

Veelgestelde vragen

Waar zijn jullie gevestigd?

Je kunt ons vinden midden in het bruisende centrum van Alkmaar, namelijk aan de Laat 58. Vanuit ons kantoor werken we voor klanten uit heel Nederland.

Is parkeren voor de deur mogelijk?

Ja, parkeren voor de deur is mogelijk maar het kan soms wat druk zijn. Wil je zeker zijn van een parkeerplek? Parkeer je auto dan in parkeergarage Schelphoek. Vanaf daar is het vijf minuten lopen naar ons kantor.

Hoe smaakt de koffie?

Goede koffie is belangrijk. Dat vinden wij ook. Daarom zetten wij onze koffie van verse koffiebonen. Kom je een keer proeven?

Hebben jullie stageplekken?

Momenteel hebben wij helaas geen beschikbare stageplaats meer. Lijkt het je wel leuk om bij ons te komen stage lopen? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar ons. Dit kan via het contactformulier of per e-mail (info@talkpixels.nl).

Welke dagen zijn jullie geopend?

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend en telefonisch bereikbaar van 09.00 uur tot 18.00 uur. Het kan gebeuren dat je ons belt en dat we telefonisch even niet bereikbaar zijn. Laat dan een voicemail achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Wat betekent Webflow?

Webflow is een CMS-systeem waar wij officieel Expert Partner van zijn. Dit CMS-systeem is closed source, snel en eenvoudig in gebruik voor jou als klant.

Uploading...
fileuploaded.jpg
Maximale bestandsgrootte is 10MB.
Bericht verzenden
Deze melding krijg je liever niet, probeer het nogmaals.

Stel hier een andere vraag

Ons adres

Laat 58
1811 EK Alkmaar

Bedrijfsinformatie

IBAN: NL35 RABO 0311 0480 64
KvK-nummer: 81661029