Het ontstaan van Talkpixels

Aangenaam! Wij zijn Cas van der Zee en Perry Martens. Inmiddels kennen wij elkaar al bijna 25 jaar (vanaf zeer jonge leeftijd, we zijn dus nog niet oud... ūü§ü) en delen heel wat gemeenschappelijke interesses. E√©n daarvan is de online wereld, maar hebben allebei wel onze eigen specialisme. Perry heeft de afgelopen jaren namelijk ruime ervaring opgedaan als UI / UX designer en Cas heeft een achtergrond in online marketing. Het was voor ons dan ook vanzelfsprekend om samen ver te gaan als Talkpixels. Met het bundelen van onze krachten behalen we mooie online resultaten voor onze klanten.

Start een project
Over Talkpixels Digitaal Internetbureau
Webflow Expert Partner

1997

Het jaar waarin onze vriendschap is begonnen. We kennen elkaar namelijk al sinds de basisschool. Vanaf dat moment hebben we al heel wat mooie avonturen meegemaakt, waar Talkpixels er één van is!

2018 - 2020

In 2018 is Perry officieel begonnen als freelancer en in 2019 heeft hij Talkpixels opgericht. Zijn eerste freelance klant is ook nu nog klant bij Talkpixels! Talkpixels is dus van origine een designbureau. Medio 2020 is Cas als parttime online marketeer bij Talkpixels gekomen. Volgens ons was dit een logische stap omdat we op deze manier onze krachten konden bundelen en onze klanten hiermee een totaal oplossing kunnen aanbieden.

2020 | Opening kantoor

Per 1 juni 2020 heeft Talkpixels een eigen kantoor in het mooie centrum van Alkmaar.

Ons ontstaan

Heden

Dagelijks zetten we ons in voor de groei van onze klanten en kijken we terug naar de mooie projecten die we al hebben afgerond. Samen bouwen we aan een  toekomst met mooie successen.

Digitale diensten met een creatieve uitwerking

Hebben we nog niet al je vragen kunnen beantwoorden?