Design & Development

Website laten maken met Webflow

In de steeds veranderende digitale wereld is een sterke online uitstraling essentieel. Jouw website fungeert als het digitale visitekaartje van je onderneming. Bij Talkpixels begrijpen we het belang van vooruitstrevendheid en creativiteit in webdesign, vandaar onze keuze voor Webflow.

Webflow is veel meer dan een eenvoudige tool; het is een omvattend platform dat speciaal is ontworpen om tegemoet te komen aan de eisen van hedendaagse ontwerpers en ontwikkelaars. Webflow vermengt de kracht van visuele ontwerpsoftware met de veelzijdigheid van conventionele codering, waardoor je in staat bent om ingewikkelde, responsieve websites te creëren zonder directe code te hoeven schrijven. Dit platform opent de deuren naar talloze creatieve mogelijkheden, waarbij designs naadloos aansluiten op gebruikersverwachtingen, de diversiteit van hun apparaten, en de normen van zoekmachines.

High-end hosting binnen één klik

Een betrouwbaar en snelle hosting oplossing met 99,99% hosting uptime. Webflow maakt gebruik van Fastly in combinatie met Amazon Web Services.

Updates voor plugins of het CMS zijn verleden tijd

Met Webflow hoef je je software niet te updaten of verouderde plugins te beheren. Hierdoor ben je minder tijd kwijt en dus minder kosten voor het onderhoud.

SEO-friendly out of the box

Webflow houdt rekening met SEO voor de vindbaarheid binnen zoekmachines van jouw website. Hier zijn dus geen extra ‘plugins’ voor nodig.

Een veilig systeem, minder hack gevoelig

Webflow waarborgt de veiligheid van websites voor duizenden klanten wereldwijd. Hierdoor is jouw website beter beschermd tegen veiligheidsrisico's en in het ergste geval een website die offline gaat door een hack.

High-end hosting binnen één klik

Een betrouwbaar en snelle hosting oplossing met 99,99% hosting uptime. Webflow maakt gebruik van Fastly in combinatie met Amazon Web Services.

Maak eenvoudig wijzigingen

Met behulp van de Webflow Editor kun je eenvoudig rechtstreeks in de browser wijzigingen doorvoeren. Denk hierbij aan het bijwerken of wijzigen van content, het aanpassen van afbeeldingen of het toevoegen van een nieuw nieuwsartikel.

Voordelen van een Webflow website?

Veiligheid en onderhoud

Volgens onze Webflow specialist Perry is dit het belangrijkste voordeel: Webflow websites maken geen gebruik van plug-ins. Daardoor zijn Webflow websites onderhoudsarm, zeker in vergelijking tot bijvoorbeeld een website gemaakt met WordPress. Plugins hebben namelijk regelmatig updates. Zonder die updates kan er soms een veiligheidsrisico optreden. Verouderde plug-ins zijn soms makkelijker te kraken voor kwaadwillige hackers. Op die manier zou iemand met kwade bedoelingen toegang kunnen krijgen tot je website en dat wil je natuurlijk te allen tijde voorkomen.
Met een Webflow website is dat dus allemaal verleden tijd. 

CMS en SEO

Een krachtige online aanwezigheid vereist meer dan alleen stijlvol design. Het Content Management Systeem (CMS) van Webflow maakt het eenvoudiger om dynamische content te beheren zonder complexe databases of programmering. Met Webflow's SEO-tools verhogen we de zichtbaarheid van je site door essentiële elementen zoals meta-tags en alt-teksten te optimaliseren, om zo de vindbaarheid van je website te maximaliseren.

Creatieve vrijheid

Met Webflow zijn we in staat om onderscheidende, visueel verleidelijke websites te ontwerpen met behulp van intuïtieve 'drag-and-drop' functies en de mogelijkheid voor geavanceerde animaties. Jouw merkidentiteit wordt vloeiend omgezet in een unieke digitale beleving die bezoekers zullen waarderen en herinneren.

Conclusie

Webflow is een krachtige tool die je bedrijfswebsite nieuw leven in kan blazen en je helpt om je doelstellingen te behalen. Het biedt veel ruimte voor creativiteit, maakt het beheren van responsieve ontwerpen toegankelijker, vereenvoudigt contentmanagement en introduceert interactieve mogelijkheden.

Klaar om je merk een nieuwe uitstraling te geven en om je online aanwezigheid te boosten? Neem contact met ons op en laten we samen kijken hoe we Webflow het beste voor jouw bedrijf kunnen inzetten.

Plan een kennismaking

Ontdek wat we samen kunnen bereiken. Laten we kennismaken!