Design & Development

Webshops met Webflow of Shopify

Voor bedrijven die willen uitblinken in de e-commerce wereld, is een krachtige en flexibele online winkel cruciaal.

Webflow staat voor een veelzijdig platform dat je in staat stelt met minimale technische complicaties een website of webshop te lanceren die perfect weerspiegelt wat je merk uitstraalt en je ambities ondersteunt.

High-end hosting binnen één klik

Een betrouwbaar en snelle hosting oplossing met 99,99% hosting uptime. Webflow maakt gebruik van Fastly in combinatie met Amazon Web Services.

Updates voor plugins of het CMS zijn verleden tijd

Met Webflow hoef je je software niet te updaten of verouderde plugins te beheren. Hierdoor ben je minder tijd kwijt en dus minder kosten voor het onderhoud.

SEO-friendly out of the box

Webflow houdt rekening met SEO voor de vindbaarheid binnen zoekmachines van jouw website. Hier zijn dus geen extra ‘plugins’ voor nodig.

Een veilig systeem, minder hack gevoelig

Webflow waarborgt de veiligheid van websites voor duizenden klanten wereldwijd. Hierdoor is jouw website beter beschermd tegen veiligheidsrisico's en in het ergste geval een website die offline gaat door een hack.

High-end hosting binnen één klik

Een betrouwbaar en snelle hosting oplossing met 99,99% hosting uptime. Webflow maakt gebruik van Fastly in combinatie met Amazon Web Services.

Maak eenvoudig wijzigingen

Met behulp van de Webflow Editor kun je eenvoudig rechtstreeks in de browser wijzigingen doorvoeren. Denk hierbij aan het bijwerken of wijzigen van content, het aanpassen van afbeeldingen of het toevoegen van een nieuw nieuwsartikel.

Voordelen van een Webflow webshop?

Groei en optimalisatie

Na de lancering van je webshop blijven we toegewijd aan het stimuleren van de prestaties en groei. Met Webflow's responsieve design en geavanceerde SEO-tools werken we aan het verbeteren van je online zichtbaarheid en het aantrekken van meer klanten, met een sterke focus op waardevolle content en effectieve SEO-strategieën.

A/B testing met Optibase

Voer eenvoudig verschillende A/B-tests of split-tests uit met behulp van Optibase. Voor zowel simpele als complexe tests is dit onze go-to tool. De reden hiervoor is de haarfijne integratie met Webflow, direct vanuit de ontwikkelomgeving.

Integreer eenvoudig met Shopify voor een solide back-end oplossing

Wanneer wij beginnen met een Webflow webshop, kijken wij per casus naar de wensen van onze klant. Wij hebben kennis van verschillende integraties zoals Shopyflow, Smootify, Foxy en Snipcart om altijd de juiste keuze te maken tussen functionaliteit en kwaliteit. Mocht Webflow niet het juiste platform zijn, dan bouwen we met behulp van Udesly een custom Shopify-thema, waarmee we toekomstige wijzigingen kunnen ontwikkelen in Webflow en doorsturen naar Shopify.

Toegankelijke designopties

Met Webflow creëren we een aantrekkelijke, functionele webshop die jouw merkidentiteit uitdraagt. Dankzij de intuïtieve interface brengen we jouw visie tot leven, zelfs zonder diepgaande kennis van coderen.

Conclusie

Als je van plan bent je producten online te verkopen en op zoek bent naar een platform dat zowel krachtig als aanpasbaar is, dan is Webflow de juiste keuze voor jouw onderneming.

Bij Talkpixels benutten we Webflow om webshops te bouwen die zowel esthetisch als functioneel aan je verwachtingen voldoen. Wij ondersteunen je bij het realiseren van een webshop die daadwerkelijk impact maakt. Benieuwd hoe we dit doen? Neem contact met ons op en ontdek hoe Webflow jouw e-commerce dromen kan waarmaken.

Plan een kennismaking

Ontdek wat we samen kunnen bereiken. Laten we kennismaken!