Connectify

Een no-code reverse proxy oplossing in minuten, geen uren.

Complexe uitdagingen omzetten in eenvoudige oplossingen met een aantrekkelijk bedrijfsmodel. Voor Connectify realiseerde we een totaal product, iets wat wij vaker implementeren voor klanten is nu omgezet in een simpele tool.

Services

Development

Design

Marketing

Probleem

Het opzetten van een reverse proxy brengt verschillende uitdagingen met zich mee. Dit omvat het beheren van alle paden binnen de reverse proxy en het bijhouden of optimaliseren van de sitemaps, die individueel geregeld moeten worden.

Aanpak

Na grondig onderzoek zijn we gestart met het ontwikkelen van technische wireframes en de bijbehorende vereisten. Deze zijn, na een intensieve uitwisseling met onze developers, getransformeerd in een volledig uitgewerkte interface, compleet met kleurenschema en zorgvuldig gekozen typografie. We benaderen dit project stap voor stap, met behulp van een gedetailleerde projectplanning. Prioriteit geven we aan het uitwerken van nieuwe functies, die we vervolgens introduceren tijdens onze bètaversie voor het publiek. Waarom een bèta? Deze fase biedt ons de unieke kans om het product in samenwerking met onze doelgroep verder te ontwikkelen en te verfijnen.

We hebben ons gericht op een langetermijnoplossing, waarbij de eerste fase in gebruikersbeheer succesvol is voltooid. Inmiddels zijn we verder gevorderd en hebben we functies zoals geautomatiseerde facturatie en tweefactorauthenticatie (2FA) volledig geïmplementeerd. En onze beheerdersomgeving? Die hebben we natuurlijk ook ontwikkeld.

Elk domein beschikt over een eigen beheeromgeving, compleet met instellingen voor het domein, sitemap en een statusoverzicht dat gebruikers stap voor stap begeleidt. Gebruikers kunnen hier ook gemakkelijk nieuwe paden creëren en aanpassen. Binnenkort (zeer binnenkort) voegen we ook de mogelijkheid toe om paden eenvoudig te verwijderen.

Heb je meerdere sitemaps? Geen zorgen. Ons systeem maakt het moeiteloos mogelijk om diverse sitemaps samen te voegen voor het hoofddomein, zonder dat dit veel inspanning vergt van de gebruiker. Wens je aanpassingen te maken in een van de domeinen? Ook dat is uiteraard mogelijk met ons systeem.

Meer cases zien?

Partylove

Air Miles

Ontdek wat we samen kunnen bereiken. Laten we kennismaken!