Websites

De meest innovatieve websites hoeven niet ingewikkeld te zijn

Websites

Websites

Gebruiksvriendelijk en razend snel

Ambitieuze ondernemers verdienen ambitieuze websites. Een website is jouw online visitekaartje en kan bepalend zijn of klanten voor jou kiezen of naar de concurrent gaan. Wij cre√ęeren websites passend bij iedere branche.

Start een project
Website diensten

Interactie ontwerp

Het interactie ontwerp is de fundering van jouw nieuwe website. Wij zetten alle stappen eerst op papier zodat alles inzichtelijk is. Bij een interactie ontwerp zorgen we voor een goede indeling van de pagina secties, de juiste linkstructuur en dat het navigeren binnen de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk is.

Realisatie

Wij realiseren websites met de meest innovatieve tools. Voor jou betekent dit hoge gebruiksvriendelijk met weinig onderhoud. Daarnaast is de website razend snel, technisch geoptimaliseerd voor Google en natuurlijk schaalbaar voor alle devices en webbrowsers.

Conversie optimalisatie

Meer resultaat behalen met je huidige website?¬†Wij helpen je aan de hand van bewezen strategie√ęn om het conversiepercentage op je website te laten stijgen. Verbeterpunten kunnen we aanleveren in een rapport of maken we visueel met een UI / UX¬†ontwerp.

UI / UX ontwerp

Als de basis is gelegd met een interactie ontwerp, kan er begonnen worden aan de user interface (UI) van jouw website of applicatie. Alle stappen worden op een gebruiksvriendelijk manier ontworpen om een optimale gebruikerservaring (UX) te ontwikkelen. Doormiddel van research, psychologie en design principles ontwikkelen wij maatwerk websites die aansluiten bij jouw doelgroep.

Start met een vrijblijvende kennismaking

Kennismaken
Kennismaken