Case Pratal
Alles over websites

Websites

Mogelijkheden bekijken

Wij onderzoeken, ontwerpen, bouwen en optimaliseren ambitieuze websites voor ambitieuze ondernemers. Bij ons staat gebruikersgemak en merkbeleving op nummer één, maar dat geldt ook voor jou als onze partner. Wij maken  van complexe vraagstukken, simpele doordachte oplossingen.

No code

Websites

Interactie ontwerp

Een interactie ontwerp is een ontwerp dat bedoelt is om de functie en hiërarchie van de verschillende website elementen te bepalen. Het interactie ontwerp wordt gemaakt op basis van de briefing en een vooronderzoek.

Realisatie

Onze websites worden ontwikkeld aan de hand van onze no code realisatie structuur. Eén van nieuwste innovaties zorgt voor een krachtig content management systeem, razendsnelle laadtijden en aanpassingen die rechtstreeks op  live websites te maken zijn.

Onze core

Expertise

UI / UX ontwerp

Een user interface (UI) / user experience (UX) ontwerp is een compleet beeld van hoe een website eruit komt te zien en hoe wij de verschillende gebruikershandelingen zo eenvoudig mogelijk hebben uitgedacht.

Optimalisatie

Na het lanceren van een website stroomt waardevolle data binnen. Met deze data bouwen wij graag verder en optimaliseren wij gebruikersgemakken  wat zorgt voor een beter converterende en presterende website.

Services

Andere mogelijkheden

Branding

Service bekijken

Online marketing

Service bekijken

Gratis website check

Vraag hem hier aan

Website laten maken