Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Volledige inzet vanaf dag één

"Begin 2020 zijn wij een samenwerking aangegaan met Talkpixels. Cas en Perry hebben zich vanaf dag één volledig ingezet voor onze visie en de uitbreiding hiervan.
Mijn visie was duidelijk. Het vergroten van de online vindbaarheid, sneller kunnen handelen op een hulpvraag en zorgen voor laagdrempeligheid. Cas en Perry hebben hiervoor een plan van aanpak opgesteld. Bij dit plan van aanpak is ons een realistisch beeld geschetst waarbij de benodigde stappen, onze verwachtingen en het uiteindelijke resultaat centraal stonden.
Wij zijn deze samenwerking aangegaan en dit heeft geresulteerd in een nieuwe website, waarbij de toegankelijkheid en vindbaarheid binnen Google aanzienlijk is verbeterd. Om onze positie hoog te houden, wordt er maandelijks gewerkt aan een wisselende content en zorgen Cas en Perry voor het optimaliseren van de zoekmachine advertenties.
Voor zowel bestaande ondernemingen als startende ondernemingen is het zeker de moeite waard om in gesprek te gaan met Talkpixels. Succes met jullie voortzetting!"

Patrick Zorge
Saillant B.V.
Vakkundig, betrouwbaar en betrokken

“Vakkundig, betrouwbaar en betrokken, dat komt er in ons op als we aan Talkpixels denken. We zagen een stijging in de vraag naar het inzetten van Google Ads bij onze klanten en zijn daarom op zoek gegaan naar een betrouwbare partij die ons hiermee kon ondersteunen. Nadat we kritisch door alle potentiële opties zijn gelopen, bleek Talkpixels de beste match te zijn gebaseerd op kennis en kunde. Na een korte kick-off in het bijzijn van de klant is Cas direct aan het werk gegaan en binnen één week stonden de advertenties online. Inmiddels zijn we enkele weken verder en zijn de resultaten veel belovend. Er komen 43% meer bezoekers naar de website dan voorheen  en tevens spenderen zij 40% meer tijd op de website.
Wij bevelen Talkpixels aan indien je op zoek bent naar een internetbureau dat kennis van zaken heeft en tevens tevens snel kan schakelen.”

Daniël Westra
RealGood

Start met een vrijblijvende kennismaking

Kennismaken
Kennismaken