UI / UX Design

Gebruiksvriendelijke websites beginnen met research en een goed doordacht interactie ontwerp op basis van de researchresultaten. Een website is jouw online visitekaartje en kan bepalend zijn of klanten voor jou kiezen of naar de concurrent gaan. Wij creëeren websites passend bij iedere branche.

UI / UX design, Interactie ontwerpUI / UX ontwerp, Conversie optimalisatie

Oog voor design

Interactie ontwerp

Het interactie ontwerp is de fundering van jouw nieuwe website. Wij zetten alle stappen eerst op papier zodat alles inzichtelijk is. Bij een interactie ontwerp zorgen we voor een goede indeling van de pagina secties, de juiste linkstructuur en dat het navigeren binnen de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk is.

Conversie optimalisatie (CRO)

Meer resultaat behalen met je huidige website? Wij helpen je aan de hand van bewezen strategieën om het conversiepercentage op je website te laten stijgen. Verbeterpunten kunnen we aanleveren in een rapport of maken we visueel met een interactie ontwerp.

UI / UX ontwerp

Als de basis is gelegd met een interactie ontwerp, kan er begonnen worden aan de user interface (UI) van jouw website of applicatie. Alle stappen worden op een gebruiksvriendelijk manier ontworpen om een optimale gebruikerservaring (UX) te ontwikkelen. Door middel van research, psychologie en design principles ontwikkelen wij maatwerk websites die aansluiten bij jouw doelgroep.

Start een project

Uploading...
fileuploaded.jpg
Maximale bestandsgrootte is 10MB.
Bericht verzenden
Deze melding krijg je liever niet, probeer het nogmaals.
Webdesign laten maken

Andere diensten