Online marketing

Online marketing kan voor diverse doeleinden worden ingezet. Zo kunnen we bijvoorbeeld campagnes draaien die de naamsbekendheid zullen vergroten maar ook campagnes gericht op meer conversies. Naast Google Ads, helpen we je ook graag met SEO of social media.

Online marketing, Google AdsZoekmachine optimalisatie, SEO, Microsoft Advertising

Meer leads = meer klanten

Google Ads

Als ondernemer kun je tegenwoordig eigenlijk niet meer zonder Google Ads (voorheen Google AdWords). Hiermee koop je een goede positie in Google voor bepaalde zoektermen die voor jou van belang zijn. Wat veel ondernemers niet weten, is dat de prijs die uiteindelijk betaalt, afhangt van de kwaliteit van het Google Ads-account. De kosten heb je dus zelf in handen.

Microsoft Advertising

Ook Microsoft heeft zijn eigen zoekmachine, namelijk Bing. Bing wordt voornamelijk in de B2B sector veel gebruikt. Richt je je met jouw producten of diensten dus op B2B? Dan kan Microsoft Advertising een geschikt platform voor jou zijn. Ook hier betaal je voor een goede positie in Bing.

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization. Met deze manier van marketing gaan we op een duurzame manier werken aan een goede positie in Google. In tegenstelling tot Google Ads betaal je dus niet voor je positie. Om je positie te verbeteren, pakken we o.a. de content aan, optimaliseren we het technische gedeelte van de website en starten we met linkbuilding.

Social Media

Ieder social media platform heeft zijn eigen kracht en doelgroep. LinkedIn wordt voornamelijk door zakelijke gebruikers gebruikt terwijl TikTok en Snapchat juist weer een heel jonge doelgroep kent. Voor het bereiken van de grote massa zijn Facebook en Instagram zeer geschikt. We bespreken graag met je de mogelijkheden.

Start een project

Uploading...
fileuploaded.jpg
Maximale bestandsgrootte is 10MB.
Bericht verzenden
Deze melding krijg je liever niet, probeer het nogmaals.
Socialmedia Advertising

Andere diensten