Ontvang €500,- Google Ads tegoed*

Is jouw website toe aan vernieuwing? Ontvang nu tijdelijk €500,- Google Ads tegoed gratis! Hiermee geef je jouw nieuwe website direct een extra online boost na de lancering. Samen met jou bouwen we aan de mooiste successen, de snelste maatwerk websites en de beste online marketing-campagnes.

Bekijk deze actie
Start een project Talkpixels

Wij onderzoeken

Wij onderzoeken de markt en maken daarbij gebruik van onze best practices.

Wij ontwerpen

Wij bedenken en ontwerpen jouw website van A tot Z.

Wij bouwen

Wij bouwen en optimaliseren voor het beste resultaat.

Wij promoten

Wij geven jouw website een boost met €500,- Google Ads tegoed.

Onze krachtige en efficiënte manier van aanpakken

Google Ads tegoed actie

Actievoorwaarden

Om jouw nieuwe website een extra online boost na de lancering te geven, ontvang je nu tijdelijk €500,- Google Ads tegoed bij aanschaf van een nieuwe maatwerk website.

  • Deze actie geldt alleen op nieuwe maatwerk websites.
  • Het volledige geldbedrag wordt door Talkpixels betaald.
  • Het tegoed wordt door Talkpixels in het Google Ads-account toegevoegd. Talkpixels heeft hiervoor dus toegang nodig tot het Google Ads-account. Ben je nog niet in het bezit van een Google Ads-account of staan de campagnes al lange tijd gepauzeerd? Ook dan kan Talkpixels je helpen met het inrichten van de Google Ads-campagnes. Als je dit aangeeft bij je aanvraag, dan kunnen we  hiervoor direct een voorstel voor maken.
  • De actie loopt tot en met 30 juni 2021. Je maakt automatisch gebruik van deze actie door tot en met 30 juni 2021 een aanvraag bij ons in te dienen. Nadat je van ons een voorstel hebt ontvangen, dien je deze binnen 14 dagen te accepteren om gebruik te maken van de actie.

Gebruik maken van deze actie?

Bericht verzenden
Deze melding krijg je liever niet, probeer het nogmaals.